Izbori za jace afirmiranje Istre

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na pulskoj tržnici u nedjelju je održano i druženje s gradanima predsjednickog kandidata Istarskog demokratskog sabora Damira Kajina, koji se pri svojem dolasku u društvu pulskog gradonacelnika Borisa Miletica i istarskog župana Ivana Jakovcica srdacno pozdravio s Draganom Primorcem.

Ovaj je, pak, nastavio svoju predizbornu turneju odlaskom u Rijeku. Kajinov je dolazak docekao znatno veci broj Puljana jer oko 10 su sati hladnu snježnu Pulu dotakle zrake sunca.

Prilikom obracanja gradanima govorio je o pljacki Hrvatske i potrebi kažnjavanja odgovornih, problemu korupcije, privatizaciji brodogradilišta i znacaju Uljanika, armiji osiromašenih umirovljenika i mladih bez posla, vrijednosti istarskog gospodarstva i turizma i sve dubljoj krizi vlasti.

Istaknuo je da je 75 tisuca ljudi u ovoj godini ostalo bez posla te da ce ih barem toliko ostati bez posla iduce godine, iako vjeruje da ce u Istri biti nešto lakša situacija.

"Uz ove se izbore Istra može i jace afirmirati, a Hrvatska od toga može profitirati - bila bi mirnija, stabilnija i sretnija", porucio je i zakljucio da ce ovi izbori odrediti sudbinu Hrvatske.


Podijeli: Facebook Twiter