Izbori u IDS-u Marčane, Karojbe i Buzeta

Denis Diković, novi predsjednik podružnice IDS-a Marčana
Denis Diković, novi predsjednik podružnice IDS-a Marčana

Dugogodišnji član općinske podružnice IDS-a Marčana i općinski vijećnik Denis Diković izabran je za novog predsjednika ove podružnice na izbornoj skupštini održanoj u petak u Marčani.

Zahvalivši se na ukazanom povjerenju, Diković je istaknuo da će se u predstojećem mandatu, kao predsjednik podružnice, a posebice kao vijećnik, zalagati za bolji i kvalitetniji život svih mještana Marčane.

- Nastavit ću stopama svog dugogodišnjeg prethodnika Ferucia Radolovića kojem se također ovom prilikom zahvaljujem. Želja mi je, uz pomoć dugogodišnjih iskusnih članova stranke, okrenuti se više mladima te povećati njihov broj u podružnici. Općinu Marčana razvijat ćemo u gospodarsko i ekonomski poželjno područje s kvalitetno opremljenom infrastrukturom i revitaliziranim kulturno-povijesnim naseljima i dobrima te osiguravati kvalitetnu zaštitu naše sredine, istaknuo je novoizabrani predsjednik te dodao da će se kontinuirano provoditi ravnomjeran prostornoplanski razvoj i voditi briga o održivom razvoju prostora.

Na skupštini su za članove predsjedništva izabrani Marijan Kostešić, Predrag Pliško, Diego Biljuh, Maurizio Maurel, Tanja Radeka, Darko Petrić, Robert Čalić i Maja Percan, fiducijari Bojan Šarić i Indira Ruba te njihovi zamjenici Manuel Vitasović i Ferucio Radolović.

Vlado Lakošeljac je na izbornoj skupštini općinske podružnice IDS-a Karojba ponovo izabran za predsjednika. Zahvalivši na ukazanom povjerenju naglasio je da su u narednom mandatnom razdoblju ciljevi rada ostvarenje predizbornog programa te približavanje rada podružnice sumještanima. Dodao je i da vjeruje da se zajedničkim snagama, iskustvom starijih članova te entuzijazmom mladih može mnogo napraviti za razvoj lokalne zajednice.

Za članove predsjedništva izabrani su Alenka Madruša, Damir Srdoč, Gordan Soldatić i Giuseppina Radoslav, a njihovi su zamjenici Valter Soldatić i Natali Močibob. Na skupštini su odabrani i fiducijari Gordan Soldatić i Giuseppina Radoslav.

Nakon završetka izborne skupštine održana je i prva sjednica predsjedništva na kojoj je Alenka Madruša jednoglasno izabrana za potpredsjednicu, a Damir Srdoč za tajnika, priopćeno je iz IDS-a.

Damir Sirotić izabran je za novog predsjednika gradske podružnice IDS-a Buzet. Na izbornoj skupštini održanoj u Društvenom domu u Sv. Martinu zahvalio se na ukazanom povjerenju te naglasio da je snaga buzetskog IDS-a u zajedništvu.

- Uspjeh koji je gradska podružnica ostvarila u svom radu rezultat je jedinstva svih članova. U narednom mandatnom razdoblju ciljevi predsjedništva buzetske podružnice bit će nastavak zajedničkog i angažiranog rada koji će donijeti boljitak za sve stanovnike Buzeštine od kojih i dalje želimo zaslužiti povjerenje, istaknuo je Sirotić.

Za članove predsjedništva buzetskog IDS-a izabrani su: Vedrana Gregorović, Denis Muzica, Igor Počekaj, Dragan Klarić, Igor Božić, Ana Pernić, Edit Rupena, Elvis Černeka, Mauro Merlić, Ines Jerman, Boris Sirotić, Dalibor Petohleb i Dragan Merlić te Siniša Žulić po funkciji.

Skupština je također jednoglasno potvrdila kandidaturu za potpredsjednika IDS-a Valtera Flega, a za člana predsjedništva Stjepana Mrakovića. (P. SOFTIĆ, M. RIMANIĆ, G. ČALIĆ ŠVERKO)


Podijeli: Facebook Twiter