Izbacite negativnu energiju iz doma

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Sve grube rijeci koje ste izgovorili u proteklih godinu dana ostavile su u vašem domu negativnu energiju. Suzdržite se od izgovaranja grubosti u svom domu i proucite neke korake kako da u malom ritualu cišcenja protjerate negativnu energiju iz prostora u kojem živite.

Jedna od najcjenjenijih tradicija koji donosi sklad izmedu ljudi i njihovih domova je feng shui cijom se metodom uklanja nered i negativna energija iz domova. Intuitivno, mnogi od nas pokušavaju izvesti taj cin protjerivanja negativne energije u ritualu proljetnog cišcenja, ali što ako time obavimo samo pola posla?

U knjizi 'Devet alternativnih životnih lekcija', autorica Kala Ambrose otkriva kako ocistiti enegiju doma.

"Covjeku je dana slobodna volja da radi što želi i moc govora. Energija ne umire, samo mijenja oblik. Jednako tako ne umiru ni rijeci", kaže Kala Ambrose.

Želite li ukloniti staru energiju iz svog doma i vratiti kuci pozitivnu novu energiju? Evo kako!

Razmislite prije nego što progovorite
Vaš dom je vaš hram i trebate ga tretirati s ljubavlju i poštovanjem. Hram doma štiti vašu obitelj od negativnih elemenata, pruža udobnost i sklonište i zajedništvo. Svjesno cišcenje kuce ce procistiti zrak i imati pozitivan utjecaj na cijelu obitelj.

Govorite ljubazno
Kad vam se ucini da ulazite u žucnu raspravu ili svadu, zastanite na trenutak i brojite do deset. Zapitajte se: kakvu vrstu energije šaljem prema ljudima koje volim? Budite cijelo vrijeme svjesni što kreirate svakodnevno u svom domu i kako njegujete obitelj danju i nocu.

Olicite zidove
Obojite zidove u sobi u kojoj želite potpuno promijeniti energiju. Pustite vedru glazbu dok licite i izgovarajte naglas rijeci kao što su ljubav, mir i milost. Odredite posebne rijeci za svaku sobu. Kala Ambrose predlaže obilje u blagovaonici, mir u djecjoj sobi, ljubav u spavacoj sobi.

Donesite cvijece
Nakon što sobe obnovite, unesite svježe cvijece koje ce donijeti pozitivnu energiju. Objavite da vaš dom nece biti prostor nereda koji šteti energiji prostora i ljudi.

Investirajte u kvarc
Za stvaranje dugotrajnog energetskog poticaja u sobi, kupite kvarc u prahu i umiješajte ga u boju koja ce dati prekrasan sjaj vašim zidovima.


Podijeli: Facebook Twiter