Izbacio uljeza pa dobio crveni karton

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Susret engleskih amaterskih momcadi Dorchester Towna i Havant and Waterloovillea odigran u ponedjeljak obilježio je nesvakidašnji incident u kojemu je igrac-manager Dorchestera Ashley Vickers iskljucen nakon što je na travnjak srušio jednog gledatelja koji je utrcao na travnjak odjeven u lik Borata iz istoimene filmske komedije.

Gledatelj je utrcao na teren za vrijeme utakmice odjeven samo u žarko zeleni kostim, a Vickers ga je oborio na zemlju kako bi ga se što brže izbacilo s travnjaka, pa da se utakmica može nastaviti. No, sudac mu je pokazao crveni karton.

"Zbunjen sam. Covjek utrci na teren, a da nitko od redara nije reagirao. Mislio sam da svojim postupkom sucu radim uslugu, jedino na što sam mislio bilo je da uklonim uljeza s terena, pa da možemo nastaviti utakmicu. Cak su mi i redari zahvalili. No, sudac me odlucio iskljuciti što je van svake pameti. Cak su i protivnicki igraci govorili sucu da me ne iskljuci, a njihov predsjednik je ponudio da i jedan njihov igrac napusti teren kako bi se situacija izravnala", izjavio je Vickers.

Inace, Dorchester je utakmicu završio s osam igraca na terenu i izguibio sa 1:3.


Podijeli: Facebook Twiter