Izbacili me na ulicu nakon nastupa u Puli

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U subotu je u tvrdavi Fort Bourguignon, u sklopu tech & proghouse partyja Balkan Sessions Awakening, nastupilo 16 DJ-a iz osam zemalja. Party bi prošao poprilicno nezamijecen, da nije bilo izjave najpoznatijeg turskog DJ-a Tarkana koju je dao za današnju emisiju "INmagazin" NoveTV.

Naime, kako je i prenijela vecina domacih portala, a i sam DJ je to izjavio za "INmagazin", DJ Tarkana je nakon odradenog nastupa u Puli organizatorica koncerta Lejla Malagic izbacila je na ulicu, a isplaceno mu je samo pola dogovorenog honorara. U svojoj titlovanoj izjavi za "INmagazin", Tarkan kaže:

"Kad smo stigli bili smo jako umorni, no nitko nas nije pitao želite li spavati ili jeste li gladni. Došla je i smjestila nas na mjesto koje nije niti soba, bez klime, interneta i wc papira".

Nakon nastupa, Tarkan je otišao u hotel, no i tu se požalio na ponašanje Malagic:

"Došla je i pocela snažno bubati po vratima te rekla da moramo napustiti hotel. Zašto? Jer je rezervacija bila na jednu noc, iako smo dogovorili tri. Potom mi je pocela prijetiti policijom jer sam nastupao bez radne dozvole koju je ona kao organizatorica trebala pribaviti", kaže Tarkan.

Pokušali smo dobiti komentar Lejle Malagic koja je za "INmagazin" samo kratko izjavila da s tim nema nikakve veze. Kada smo je nazvali, preko jednog clana obitelji samo je porucila da ce, ukoliko bude raspoložena, ona nas nazvati. Još to nije ucinila.

Želeci službeno provjeriti tko trenutno upravlja Fort Bourguignonom i ima li sada itko dozvolu od Grada da organizira partyje ili bilo koje druge javne dogadaje u toj tvrdavi, nazvali smo veceras oko 19 sati nadležnog gradskog procelnika za imovinu Damira Prhata, koji nam je samo rekao: "Ne mogu vam sada dati izjavu. Pošaljite pitanja pa cu vam odgovoriti sutra".


Podijeli: Facebook Twiter