Izazvao sudar dok je upisivao narudžbe

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Vozac automobila rover ozlijeden je u prometnoj nesreci koja se na Vodnjanskoj cesti, nedaleko od skretanja za naselje Kapeleri, dogodila u srijedu oko 18.40 sati.

Ozlijedeni muškarac prevezen je vozilom Hitne pomoci u pulsku Opcu bolnicu, a prometna policija obavila je ocevid. Identitet ozlijedenog vozaca kao ni težina njegovih ozljeda nisu poznati.



No policija je ocevidom na mjestu nesrece utvrdila da se dogodila kada je 37-godišnji I. Š., vozac seat leona, koji se kretao ravnim dijelom ceste prema Puli, prešao na suprotnu stranu kolnika te prednjim lijevim bocnim dijelom udario u prednji lijevi bocni dio rovera.

Razlog prelaska na suprotnu traku ovoga puta nije brzina, vec nepažnja 37-godišnjaka koji je tijekom vožnje na mobitel primao narudžbe koje je potom upisivao u bilježnicu i dalje vozeci!

On u sudaru nije ozlijeden, a buduci da je policija preliminarnim alkotestom utvrdila da I. Š. ima u organizmu 0,09 grama alkohola po kilogramu tjelesne težine, on je po dovršetku ocevida prevezen u pulsku Opcu bolnicu na vadenje krvi i urina radi detaljnije analize.


Podijeli: Facebook Twiter