Izazovni pokreti u mokrim majicama

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Za vrijeme petodnevnog filmskog festivala Motovun, inace mirni istarski gradic potpuno promijeni svoj karakter i postaje pravo odredište za razuzdanu zabavu. Nakon što filmovi završe, na starim zidinama pocinju odlicni partiji koji, uz hektolitre alkohola, traju do jutra.

Izazovne plesacice, mokre majice, odlicna muzika i ljudi "kao mrava" obilježili su prošlu srijedu navecer, a razlog su Wet t-shirt natjecanja na Kukuriku stageu pazinskog kluba Kukuriku na motovunskim zidinama. Pravila igre su vrlo jednostavna - natjecateljice ili natjecatelji morali su u bijeloj majici, bez donjeg rublja, izazovno plesati u ritmu pjesme koju sami odaberu, a istovremeno su ih zalijevale dvije polugole plesacice. Plesacice Diana i Andrea su, nakon što su izazovnim plesnim pokretima zapalile veliki dio muške publike, tražile one mlade posjetitelje koji su bili spremni pokazati svoje atribute. Odaziv djevojaka nije bio velik, za glavnu nagradu od sto eura u picu odlucila se natjecati samo jedna djevojka, Andrea koja je skupila dovoljno hrabrosti za ovo otkaceno natjecanje. Takav se slucaj nije ponovio s deckima - prijavili su se Vanja, Vinko i Kristijan koji su plešuci s plesacicama, koje su ih istovremeno polijevale, uspjeli oduševiti i dobro nasmijati brojne vesele gledatelje. Pobjednik natjecanja Vanja i jedina natjecateljica Andrea osvojili pice na šanku u vrijednosti od sto eura.

Žiri je cinila cijela publika, koja je pljeskom ocjenjivala pokrete natjecatelja. Program je vodio cak 205 centimetara visok MC Jay Gee, koji je bodrio natjecatelje, ali i zadirkivao posjetitelje. Disco i house muzika poreckog DJ Saleta i DJ-a Luce Montecchija nikog nije ostavila ravnodušnog, a zidine su ubrzo nakon pocetka tuluma postale veliki plesni podij. Uz hrabre i mokre plesace, zagrijanu vecer upotpunile su izazovne krpice i modni detalji mladih motovunskih posjetitelja. Natjecanje pod nazivom izlasci.net Wet t-shirt organizirao je Internet vodic izlasci.net.


Podijeli: Facebook Twiter