Izabrani Miss i Mister turizma

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Osamnaestogodišnja Viktorija Jug iz Ludbrega sinoc je okrunjena laskavom titulom Miss turizma Hrvatske, dok je ista medu pripadnicima jaceg spola pripala 24-godišnjem Klemenu Priselcu iz Karlovca.

Viktorija je proglašena najljepšom medu 13 finalistica, a toliko ih je u konkurenciji imao i Klemen. Najljepši dvojac predstavljat ce Hrvatsku iduce ljeto u Dominikanskoj Republici na izboru za Miss i Mistera turizma svijeta u kojemu ce sudjelovati predstavnici 124 zemlje svijeta. Prva i druga pratilja novoizabrane miss su Elena Loncaric i Ivana Gugic, dok su prvi i drugi pratitelj mistera Ante Kapov i Bruno Malic.

Laskava titula Miss fotogenicnosti pripala je Ivani Marijanovic, dok je Mister fotogenicnosti Patrik Gojani. Prema izboru žirija, najsimpaticniji su bili Mirela Elkasovic i Vedran Krunic koji su tako osvojili titule Miss i Mistera simpaticnosti.

Prvi put otkad se ova manifestacija održava, dakle od 2000. godine, izbor je održan u Istri, odnosno Puli koja je ponudivši carobnu lokaciju ispred Augustovog hrama na Forumu bila sjajan domacin.



Voditeljski par, Vlatka Pokos i Boris Kosmac koji je ujedno i nositelj licence te uz suorganizaciju agencije Planet Travel iz Pule i organizator izbora, ležerno je kroz program vodio ne u prevelikom broju okupljenu publiku na Forumu. Natjecanje su svojim glazbenima nastupima upotpunili Minea, Bojan Jambrošic, Alka Vuica i Marina Tomaševic.

Koreografiju izlazaka finalistica i finalista osmislio je Neno Muždeka Harlekin, poznati svjetski koreograf iz Slovenije. Clanovi žirija, njih 13, svi redom predstavnici sponzora koji su omogucili ovu manifestaciju nisu imali lak zadatak, medu toliko ljepote izabrati najljepše.

Prezenteri izlazaka misica i mistera bili su aktualna Miss turizma Hrvatske Lara Toplek, Miss Alpe Adria Julia Žitkovic, Model svijeta Marko Danculovic, te Valentino Kozmic, koji je tu titulu nosio pretprošle godine.

Vrhunski stilisti, frizeri Trilaba i Topstila ovom su prigodom pokazali kako uspješno u samo sedam minuta promijeniti dnevni look u glamurozni. (Sanda ROJNIC SINKOVIC, snimio Saša MILJEVIC)


Podijeli: Facebook Twiter