Izabrani Miss i Mister Hrvatske

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na ovogodišnjem izboru održanom proteklog vikenda u Svetom Martinu, 20-godišnja studentica konstrukcijskog strojarstva iz Trilja Katarina Banic i Radovan Stošic, 22-godišnji student kineziologije iz Zagreba, pobijedili su u natjecanju za novu Miss i Mistera Hrvatske 2010. godine.

Katarini Banic, koja je prošle godine uzela titulu prve pratilje Miss Universe Hrvatske, prva pratiteljica bila je Anastazija ?uric, dok je novoizabranom Misteru prvi pratitelj bio Nikola Kamenaric. Izbor su vodili uvježbani dvojac Daniela Trbovic i Mirko Fodor, a voditeljski debi imala je i bivša Miss Hrvatske Josipa Kusic.

Titulu Miss fotogenicnosti ponijela je 21-godišnja Bracanka s privremenim boravkom u Zagrebu, Meri Bencic, dok je od muških ta titula pripala Misteru Radovanu Stošicu koji je tako slavio duplo.



Katarina i Radovan predstavljat ce nas na svjetskom izboru za Miss i Mistera, iako još nije poznato gdje ce se i kad sam izbor održati. Nakon što je Vijetnam odustao od organizacije ovog natjecanja koje se trebalo održati 6. studenog, najizglednije je da ce se izbor održati u jednom od tri kineska grada: Pekingu, Sanyiju ili Šangaju.

Vijetnam je, podsjetimo, od domacinstva odustao zbog zahtjeva farmaceutske tvrtke RAAS, glavnog sponzora ovog natjecanja koji za isti osigurava deset milijuna americkih dolara, da se izbor održi u regiji Tien Giang, a ne u Khanh Hoi kako je prvotno bilo planirano.

Najizglednije je da ce se izbor na kraju održati u gradu Sanyai u kojem se održavalo cetiri godine, od 2003. do 2005. te 2007. godine.


Podijeli: Facebook Twiter