Iz Rusije s ljubavlju

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Supermodel Naomi Campbell u Moskvi je snimila fotossesion odjevena u luksuznu odjecu. Za snimanje su kao scenografske kulise iskorišteni dijelovi staroga grada u kojem Naomi živi zadnjih godinu dana, od kad je u vezi s ruskim tajkunom Vladislavom Doroninom.

Naomi je poput ruske kraljice zasjala pred fotoobjektivom tijekom sessiona na kojem su skupocjene kreacije naglasile njezin glamurozni izgled. Pojedini kadrovi snimljeni su na krovovima moskovskih elegantnih zgrada s bogatom prošlošcu. Tridesetdevetogodišnja manekenka još je jednom pokazala kako je vrhunski profesionalac koji vrlo spretno mijenja razlicite outfite.



Prica poprima još ekskluzivniju i glamurozniju verziju kad se zna da ju je snimao ni manje ni više nego legendarni dizajner i fotograf Karl Lagerfeld. Modno-fotografski performans naslovljen je "Naomi: Stranger in Moscow", a Lagerfeld ju je za tu priliku u dogovoru sa stilisticom Mariom Chiax odjenuo u kreacije s potpisom modnih kuca Dior, Chanel, Marc Jacobs, Alexander McQueen, Dolce & Gabbana and Yves Saint Laurent.


Podijeli: Facebook Twiter