Iz ljubomore napao 81-godišnjaka pa dobio metak

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Hicem iz pištolja rucne izrade 81-godišnji Slavko T. teško je ranio 44-godišnjaka koji mu je u nedjelju oko jedan sat u noci nepozvan upao u kucu.

Vremešnog Daruvarcanina iz sna je prenulo kucanje na vratima. Pred njima je bila izvjesna Anda koja mu je svojevremeno ponudila pomoc buduci da je invalid, no s njom je u 81-godišnjakov dom banuo i 44-godišnjak koji je starca optužio za aferu s njegovom suprugom. Prijetio je vlasniku da ce ga ubiti, zbog cega je ovaj prema njemu bacio jednu štaku i krenuo prema spavacoj sobi.

Pobješnjeli muškarac ga je sustigao i poceo daviti, pa je Slavko izvukao pištolj koji je držao pod jastukom te ispalio jedan hitac. Napadac je zadobio prostrijelnu ranu desne strane grudnog koša i trbuha te je prevezen u bolnicu u Pakracu. Zbog težine ozljeda zadržan je na lijecenju.

Policija je nakon ocevida priopcila da ce protiv 81-godišnjaka biti podnijeta kaznena prijava zbog pokušaja ubojstva. Slijedi mu i optužni prijedlog zbog kršenja Zakona o oružju buduci da za pištolj rucne izrade nije imao valjanu dozvolu.

Ovom krvavom dogadaju svjedocila je i Anda koju je Slavko uspio zadržati u svom domu do dolaska policije. Naime, kad je izmedu dvojice muškaraca došlo do sukoba žena je pokušala neopaženo izaci, no Slavko je i u nju uperio pištolj zbog cega više nije ustrajala na odlasku.


Podijeli: Facebook Twiter