Ivoševic direktor županijskog TZ-a

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Županijski procelnik za turizam Denis Ivoševic postao je novim direktorom županijske Turisticke zajednice. To je danas jednoglasno odlucilo turisticko vijece u Porecu, tjedan dana nakon otvaranja ponuda kada ocito nije došlo do dogovora izmedu hotelijera i župana.

Ivoševic se za mjesto nadmetao zajedno s Brankom Curicem, nekadašnjim direktorom TZ-a i direktorom županijske tvrtke Istra Golf Dizajn, Klaudijom Stojnicem, direktorom predstavništva Hrvatske turisticke zajednice u Milanu, Giorgiom Cadumom, direktorom grupne prodaje u Valamaru te Puljaninom Anmirom Kosom.

Predsjednik TZ-a župan Ivan Jakovcic na konferenciji za novinare u poreckoj vili Polesini zajedno s dosadašnjim direktorom Tomislavom Popovicem i clanom vijeca te prijašnjim predsjednikom TZ-a Veljkom Ostojicem objavio je da je odluka donesena jednoglasno te da je Ivoševic bio najbolji izbor jer ima bogato iskustvo. Novog je direktora nazvao autorom šansi za istarski turizam.

- Ivoševic je vec poznat i javnom i privatnom sektoru i nije nešto neocekivano za istarski turizam. Nastavit ce s radom gdje je Popovic stao i dat ce u suradnji s vijecem odgovore na ono što turisticko tržište kreira, kazao je župan.

Na pitanje do kada ce Ivoševic obnašati funkciju procelnika te direktora Istarske razvojne turisticke agencije (IRTA), te zna li se tko ce ga zamijeniti, župan je odgovorio da ce Ivoševic biti na tim funkcijama do sljedeceg tjedna, kada prelazi u TZ.

Kazao je da se o osobi koja ce doci na celo Odjela za turizam još nije razgovaralo te da ce on zajedno sa svojim partnerima iz SDP-a i HNS-a razmotriti koja bi osoba bila podobna za novog procelnika do kraja sljedeceg tjedna.

Što se tice direktorskog mjesta u IRTA-i, rekao je da se oko toga morju dogovoriti suvlasnici tvrtke.

Naveliko se govori da bi upražnjeno mjesto u Županiji trebao popuniti Curic. Isto tako, govori se da bi tada na mjesto direktora tvrtke Istra Golf Dizajn trebao doci Boris Hrast, tajnik Sportske zajednice Grada Poreca.


Podijeli: Facebook Twiter