Ivo Gamulin Gianni ženama s ljubavlju


Proslavljeni tenor Ivo Gamulin Gianni održat će na sam Dan žena, 8. ožujka, gala koncert u Puli, u Domu hrvatskih branitelja, s početkom u 20 sati.

Koncert, koji će se održati pod prigodnim nazivom "Ženama s ljubavlju" bit će poseban glazbeni dar svim ženama koje tu večer odluče uživati u vokalu ovog karizmatičnog pjevača.

- Predstojećim koncertom u Puli želim prvenstveno mojim dragim damama njihov dan učiniti još ljepšim, a naravno, pozvana su i gospoda. Pozivam ih da upravo te večeri, s mog koncerta i oni pošalju istinsku poruku ljubavi svojim suprugama, majkama, sestrama i prijateljicama. Ovaj je koncert moj povratak u Pulu i posebno mu se radujem, jer još uvijek nosim uspomene u srcu na predivan koncert i punu Arenu s mog prethodnog koncerta s velikom zvijezdom Gloriom Gaynor, kazao je Ivo Gamulin Gianni. ususret koncertu u povodu Dana žena.

Ivo Gamulin Gianni podrijetlom je s Hvara, a stalni je član ansambla Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu. U svojoj bogatoj pjevačkoj karijeri ovaj je miljenik ženske publike i naš ponajbolji tenor održao niz gala koncerata sa svjetskim pjevačkim divama, a među njima su i Anna Oxa, Natalie Cole, Gloria Gaynor, Dionne Warwick i Pastora Soler.

Na koncertu "Ženama s ljubavlju" Giannija će pratiti njegov peteročani bend, a repertoar kojeg dame mogu očekivati uključit će bezvremenske skladbe poput "Amigos Para Siempre", "Besame Mucho", "Time to Say Goodbye", "Parla piu' piano" i mnoge druge svjetske uspješnice, a dio koncerta obuhvatit će i poznate talijanske kancone.

Ulaznice za koncert "Ženama s ljubavlju" mogu se kupiti po cijeni od 70 kuna u Activa Travelu (Scalierova 1) i u Dina De Ville's Shop, (De Villeov uspon 1).

Na sam dan koncerta, ulaznice će se moći kupiti i u Domu hrvatskih branitelja od 14 sati pa sve do početka koncerta.

V. B.


Podijeli: Facebook Twiter