Ivičić još mjesec dana direktor Brijuni rivijere

Ratomir Ivičić (M. ANGELINI/arhiva)
Ratomir Ivičić (M. ANGELINI/arhiva)

Ratomir Ivičić ponovno je izabran za direktora tvrtke Brijuni rivijera, potvrđeno je na jučerašnjoj sjednici skupštine. Iako nikada javno nije odustao od te funkcije, prije 15-ak dana na izvanrednoj konferenciji za novinare IDS-a, koja je uslijedila nakon ostavke Veljka Ostojića, Ivičić je predstavljen kao budući zamjenik novog ministra turizma Darka Lorencina. Njegovo imenovanje na tu funkciju novinarima je prezentirano kao već gotova stvar, a vijest su prenijeli svi mediji.

Ivičić nam je jučer potvrdio da je i dalje kandidat za zamjenika ministra te da očekuje da bi na tu funkciju, unatoč reizboru za direktora Brijuni rivijere, mogao biti imenovan krajem ovog mjeseca.

- Dakle, nije došlo ni do kakvog obrata, i dalje sam kandidat za zamjenika ministra turizma, a u međuvremenu ću obnašati funkciju direktora u Brijuni rivijeri, rekao je.

Na pitanje zašto je onda ipak prihvatio funkciju direktora ako je gotovo posve sigurno da će za otprilike mjesec dana otići u Zagreb na novo radno mjesto, kazao je da on svoj posao u Brijuni rivijeri mora odraditi.

Na spomenutoj presici Ivan Jakovčić je kazao da novi zamjenik ministra turizma Ratomir Ivičić kao nestranački kandidat ima jednoglasnu podršku turističkog gospodarstva Istre te da će dotadašnji zamjenik ministra Oleg Valjalo otići na novu dužnost, a da će se u sljedećih nekoliko tjedana donijeti odluka tko će naslijediti Ivičića u Brijuni rivijeri. (D. BAŠIĆ-PALKOVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter