Iveša: Vrijeme je za utakmicu bez primljenog gola

(M.ANGELINI)
(M.ANGELINI)

Večeras od 19 sati pulski stadion ugostit će borbu Divova. Igor Pamić, ''div iz Žminja'', u petom će prvenstvenom kolu sa svojom Istrom 1961 dočekati ''diva iz predgrađa'', zaprešićki Inter. Nakon odličnog ulaska u sezonu i sedam osvojenih bodova u uvodne četiri utakmice, Puljane protiv povratnika u prvoligaško društvo čeka izuzetno zahtjevan zadatak. Naglasio je Pamić – najteži do sada!

- Složio bih se s trenerom da je ovo jedna, možda i najvažnija utakmica za nas. Treba u uzimati bodove protiv momčadi s kojima smo u egalu. Pustimo Dinamo, Hajduk, Rijeku ... S njima je lako igrati, tu su bodovi ''ekstra''. Mislim da su ovakve utakmice za nas najvažnije - kazao je Vanja Iveša, još jedan ''div'' koji će večeras biti prepreka momcima iz predgrađa. Istra 1961, dakle, ima dvojicu na svojoj strani. Hoće li joj biti dovoljno?

- Mislim da se danas svi zajedno moramo koncentrirati da konačno završimo utakmicu bez primljenog gola – podvukao je Iveša.

Bit će to zahtjevan zadatak, jer gosti najviše nade polažu u ofenzivni dio momčadi na čelu s Ilijom Nestorovskim, najboljim strijelcem prošlosezonske Druge HNL. Pripomažu mu Blažević kao razigravač, a nadasve krilni napadači, Ottochian svojim brzim prodorima i Glavina lukavim traženjem praznog prostora. Pulska obrana bit će na velikoj kušnji, novi test za stoperski dvojac koji se još uigrava, još uz ''jockera'' Kenana Hadžića. Odgovornost i za Vanju Ivešu.

– Sigurno da je prednost kad s nekim odigrate više utakmica, ali s ovim dečkima treniram već dosta vremena i osobno sam se s njima uspio dobro upoznati. Nadam se da će to dobro funkcionirati – poželio je pulski vratar koji je, kao i prije svake utakmice, pomno analizirao protivničke napadače i prekide. Detalje je zadržao za sebe.(Dameo RAMIĆ - KOVAČIĆ)

VIŠE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU
 


Podijeli: Facebook Twiter