Ivano Balić prešao u madridski Atletico

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Najbolji hrvatski i svjetski rukometaš Ivano Balić karijeru će nastaviti u u madridskom Atleticu s kojim je potpisao jednogodišnji ugovor. Nije objavljeno o visina transfera jer se radi o poslovnoj tajni.

"Odabrao sam novi klub za koji vjerujem da će uz moju pomoć ponovno biti konkurentan samom europskom vrhu. Već idućih dana odlazimo na Super Globe u Dohu, a s obzirom na poznavanje većeg broja suigrača, očekujem brzu prilagodbu", izjavio je Ivano Balić čije je službeno predstavljanje zakazano za sutra.

Balić je već igrao u Španjolskoj, i to u razdoblju od 2004. do 2008. kada je bio član Portland San Antonia.

Atletico iz Madrida je ovaj transfer potvrdio na svojim internetskim stranicama ističući da medalje koje je osvojio govore o kakvom se igraču radi.

"Brončana medalja na Igrama u Londonu ovo ljeto, zlatna s Igara 2004., titula svjetskog prvaka iz 2003. i srebro sa svjetskih prvenstava 2005. i 2009. Brončana medalja sa zadnjeg europskog prvenstva i srebrna sa prvenstava 2010. i 2008. Pored toga, u španjolskoj je osvojio Ligu Asobal i španjolski Superkup s Portlandom 2005., kao i četiri naslova prvaka i četiri kupa u Hrvatskoj sa Zagrebom", navodi Atletico na svojim stranicama. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter