Ivančić u bolnici, provalnik mu "počistio" kuću

Kuća Ivančićevih (M. ANGELINI)
Kuća Ivančićevih (M. ANGELINI)

Krađom više komada različitog nakita iz kuće u Pomeru nepoznati je lopov 1. kolovoza između 14 i 23 sata vlasnika kuće 54-godišnjeg poduzetnika Mladena Ivančića i njegovu obitelj oštetio za nekoliko stotina tisuća kuna.

Lopov je očito iskoristio odsustvo obitelji Ivančić iz Pomera, budući da se otac i kći nalaze u bolnici. Naime, nekadašnji direktor Tržnice Mladen Ivančić i njegova 12-godišnja kćerka teško su stradali u prometnoj nesreći 29. srpnja na autocesti Zagreb - Rijeka te se od tada on nalazi na liječenju na Odjelu kirurgije u pulskoj Općoj bolnici, a 12-godišnjakinja u Dječjoj bolnici na Kantridi pa je i Ivančićeva supruga zbog posjeta često odsutna.

Nesreća se, naime, dogodila kada je Ivančić na autocesti između Delnica i Vrata terencem Audi Q7 naletio na Chevrolet Aveo zagrebačkih oznaka koji se kretao ispred njega. U silovitom srazu moćnog terenca i malenog Avea poginula je 51-godišnja Bosiljka Mehinović iz Zagreba, koja se nalazila na mjestu suvozača. Njezin je suprug Ibrahim Mehinović (54) upravljao Aveom i još uvijek je u vrlo teškom stanju i u životnoj opasnosti, doznajemo iz Jedinice intenzivnog liječenja u riječkoj bolnici.

Iz pulske Opće bolnice doznajemo da je Mladen Ivančić, premda teško ozlijeđen, izvan životne opasnosti i stabilno, a stabilno i izvan opasnosti je i njegova kći koja je još uvijek u Dječjoj bolnici na riječkoj Kantridi.

Pretpostavlja se da je lopov u kuću upao upravo u vrijeme kada je Ivančićeva supruga otputovala u posjet kćeri u Rijeku. Policija je priopćila da intenzivno traga za počiniteljem. (Marica KOŠTA)


Podijeli: Facebook Twiter