Ivan Zak veseli se svojoj buzetskoj premijeri

Ivan Zak
Ivan Zak

Pjesme "Bolja od najbolje", "Tko mi te krade", "Zbogom pameti", "Jedna noć", "Škripi veza", kojima je osvojio simpatije publike, samo su dio glazbenog repertoara Ivana Volarića Zaka kojeg će izvesti i na svom večerašnjem koncertu u velikom šatoru u Mašimovoj škuji i time zajedno s najpopularnijim glazbenim zabavljačima istarskog poluotoka, The Night Expressom, zaokružiti mini glazbeni maraton "Božića u Buzetu".

Glazbeni uspon mladog pjevača dogodio se nakon objave pjesme "Bolja od najbolje" koja je u kratkom roku postala regionalni hit i danas bilježi više od devet milijuna internetskih pregleda. Srca publike i radijski eter osvojila je i autorska balada "Tko mi te krade".

Ivan s kojim smo razgovarali uoči nastupa u Buzetu reći će međutim da se ne povodi za brojkama već realnu sliku dobije na koncertu. - Kada nekoliko tisuća ljudi pjeva pjesmu onda je to prava potvrda njene uspješnosti, kaže Zak.

Buzetski nastup prava je prilika za sve one koji svog glazbenog idola žele vidjeti uživo jer Zak prvi puta nastupa u Buzetu, a nije niti česti gost u Istri no nada se da će se to promijeniti.

- Imam puno fanova u Istri. Pjesma "Jedna noć" ima bolju prođu u Istri nego u Dalmaciji gdje sam s njom nastupio na 53. festivalu zabavne glazbe u Splitu, povjerio nam je Zak.

- Drago mi je da nastupam u Istri. Uvijek kada su blagdani odlično je raspoloženje. Nadam se toploj, zagrijanoj atmosferi i garantiram dobru zabavu, poručio je Zak i dodao da se veseli nastupu u Buzetu. (G. ČALIĆ ŠVERKO)

CIJELI TEKST PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter