Italometal u Mimozi

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Publika okupljena u subotu u caffe baru Mimoza s oduševljenjem je pratila sat i po žestoke power metal svirke Revoltonsa i bjesomucnog headbanganje koje su pordenonski metalci priuštili domacim fanovima.

Uz pjevaca Andra, Revoltonse cine gitaristi Alex i Matt Corona, basist Roberto Sarcina te bubnjar Stefano Rumich. U poznatoj italometal maniri Revoltonsi su i na najmanjoj bini bili uživljeni kao da sviraju pred punim stadionom, što je uvelike doprinijelo sinocnoj atmosferi.

Matematicki precizno, mehanicko bubnjanje Rumicha bilo je podloga nad kojom su svoj kaoticni ples igrale gitare, a Androvo hvatanje Tamburixovih oktava i falseti su bili više no slušljivi. No vokalne sposobnosti nisu bile najjace pjevacevo oružje, vec je to bila frontmanovska karizma kojom je uspješno tokom cijelog koncerta animirao publiku.

Pordenonci su u Puli promovirali svoj novi studijski uradak "Underwater Bells". Revoltonsi su na zahtjev publike ubacili i nekoliko solidnih obrada poput Megadeathove "Symphony Of Destruction", kojima su dodatno rasplamsali ionako odlicnu atmosferu.


Podijeli: Facebook Twiter