Istukao muškarca koji mu je htio pomoci

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zbog tucnjave na Kapitolinskom trgu u Puli u srijedu oko 19.15 sati uhicen je 42-godišnji Puljanin, koji je incident pocinio pod utjecajem alkohola.

Upravljajuci mopedom marke piaggio pulskih registarskih oznaka iz smjera Foruma, pijani 42-godišnjak je dolaskom do Kapitolinskog trga pao na tlo, na što su mu u pomoc priskocila dvojica muškaraca koja su ga pridigla.

Rabijatni 42-godišnjak je poceo psovati te je krenuo prema jednom od njih, 45-godišnjaku iz Premanture, koji je odmah pobjegao prema obližnjoj trgovini, no 42-godišnjak je ušao za njim i poceo ga udarati u glavu. Nakon što je 45-godišnjak pao na tlo, 42-godišnjak ga je udarao po tijelu.

Ozlijedeni Premanturac se uspio podici i pobjeci prema Forumu, gdje je docekao dolazak policajaca kojima je u meduvremenu dojavljeno za izgred, a za to se vrijeme smirio i njegov napadac.

U pulskoj Opcoj bolnici utvrdeno je da je 45-godišnjak teško ozlijeden, a Puljanin koji ga je napao uhicen je te se nad njim provodi kriminalisticko istraživanje.


Podijeli: Facebook Twiter