Istrijani favoriti za Eurosong

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon što su u srijedu i cetvrtak na Drugom programu HRT-a tijekom dviju posebnih emisija "Ususret Dori" predstavljene sve pjesme koje ce ove godine sudjelovati na izboru hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije - Dora 2010., polako su se medu fanovima Eurosonga iskristalizirali favoriti.

Tako u anketi na forumu Hrvatske radiotelevizije (Forum.hrt.hr) zasad vode Franka Batelic koja nastupa s pjesmom "Na tvojim rukama", zatim Franko Krajcar i grupa Indivia s pjesmom "Jobrni je, jobrni" te grupa Feminem s pjesmom "Lako je sve".



Slicno je mišljenje i medu clanovima web stranice www.eurosong.hr, koji medu svojim favoritima najcešce spominju Franku, Franka i feminemke.

Tko ce Hrvatsku predstavljati na izboru u Oslu, doznat cemo 6. ožujka kada ce se u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner u Opatiji održati finale.

O pobjedniku ce odluciti gledatelji televotingom te strucni žiri, a ako dode do istog zbroja bodova, prednost ima skladba koja je dobila više bodova žirija. Ovogodišnji Eurosong u Oslu se održava od 25. do 29. svibnja.


Podijeli: Facebook Twiter