Istrien.info u novoj sezoni

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Istrien.info je web-portal za iznajmljivanje privatnog smještaja koji nudi široku raznolikost atraktivnih smještaja u Hrvatskoj, te je ujedno specijaliziran i za pružanje najrelevantnijih informacija za Vaš odmor.

Istria.info je medunarodna verzija njemackog turistickog portala Istrien.info. Oba turisticka portala su dio Adria24 turisticke mreže i u vlasništvu su Adria24 GmbH, smještene u Njemackoj.

Istrien.info kao pionir na polju internet turizma, osim što nudi široku paletu raznolikih vrsta smještaja može se pohvaliti i s dodatnim sadržajem na pripadajucim portalima poput CroVideos – portal specijaliziran za video uratke o putovanjima u Hrvatskoj, Mein Kroatien - wiki portal s informacijama o Hrvatskoj na njemackom jeziku, Croatia Travel Guide - internacionalna verzija Mein Kroatiena, Porec24.com, Pula24.com – portali za smještaj u hrvatskim gradovima.

Prethodna sezona 2009. za nas je bila izuzetno uspješna, stoga se zahvaljujemo svojim partnerima s podrucja Istre i cijele Hrvatske, a potencijalne nove partnere pozivamo na suradnju u sezoni 2010.

Pronadite detaljnije informacije o tome kako postati naš partner, o nama, našim uslugama i našim prednostima kao i mnoge druge zanimljive informacije na našim stranicama.


Podijeli: Facebook Twiter