Istria Winter Cup: Centru za inkluziju 15.000 kuna

Ekipa Humanih zvijezda Hrvatske '03 rezultatom 10:7 savladala je ekipu selekcije turnira Istria Winter Cupa
Ekipa Humanih zvijezda Hrvatske '03 rezultatom 10:7 savladala je ekipu selekcije turnira Istria Winter Cupa

Ekipa Humanih zvijezda Hrvatske '03 rezultatom 10:7 savladala je ekipu selekcije turnira Istria Winter Cupa u malonogometnoj utakmici s humanitarnim predznakom koja se večeras igrala u novigradskoj sportskoj dvorani.

Sav prihod od ulaznica bio je namijenjen Centru za inkluziju Buje i njihovim korisnicima koji prikupljaju sredstva prijeko potreban kombi za prijevoz, a na ovoj humanitarnoj utakmici prikupljeno je ukupno 15 tisuća kuna.

Riječ je o prvoj humanitarnoj utakmici u sklopu nogometnog turnira Istria Winter Cup koji se četvrtu godinu za redom igra u Novigradu i Umagu i okuplja ekipe iz Hrvatske i susjednih zemalja.

U selekciji Istria Winter Cupa igrali su igrači i treneri nekih ekipa koji ove godine sudjeluju u turniru - nogometnih klubova Novigrad, Sesvete, Željezničar, Cibalia i Široki brijeg, dok su ekipu Humanih zvijezda činili bivši hrvatski reprezentativci, pjevači i glumci.

Najuspješniji među njima bio je naš poznati "Vatreni" Goran Vlaović koji je zabio ček pet golova. (V. HABEREITER; snimila J. PREKALJ)


Podijeli: Facebook Twiter