Istria Experience: Niz usluga na istom mjestu

(snimio Neven Jurjak)
(snimio Neven Jurjak)

Umag je napravio još jedan korak u unapređenju turističke ponude – sinoć je, u sklopu teniskog turnira Vegeta Croatia Open, predstavljen projekt Istria Experience, platforma koja na jednom mjestu objedinjuje najbolje doživljaje Istre i omogućava gostima da pretraže i rezerviraju turističke usluge kao što su, primjerice, prijevoz i smještaj.

Ovaj način odabira najboljih doživljaja i turističkih sadržaja, za razliku od sličnih platformi, na istom mjestu omogućava pregled, odabir, rezervaciju i kupnju željene usluge. U razvoj ovog projekta uloženo je 5,5 milijuna kuna.

Službeno su ga predstavili direktor poslovnog razvoja u Istraturistu Davor Brenko, voditeljica projekta Martina Šolić, Antonella Kozlović iz partnerske Vinarije Kozlović, Tom Mikloušić iz Balon kluba Zagreb i stručnjakinja za Istria Experience Ashley Colburn.

- Na ovaj način želimo i aktivnosti izvan turističkih objekata predstaviti kao važan dio vrijednosti destinacije, ali i potaknuti pred i posezonu, rekao je Brenko.

Istria Experience već sada uključuje oko 150 odabranih doživljaja u 12 kategorija, poput izleta, događanja, restorana i konoba, noćnog života i sporta, koje se mogu jednostavno pretraživati i aktivirati na web adresi www.istriaexperience.com. Svaku kategoriju podržavaju odabrani stručnjaci, među kojima se mogu izdvojiti Vanja Božičković, Ivica Matošević, Anja Mutić, Damijana Domanovac, Nevena Rendeli, Mario Valentić, Robert Kišerlovski i Martin Čotar.

Šolić je napomenula da je Istria Experience namijenjen svim turistima, a posebno onima u Umagu.

Unutar sustava predstavljena je i cjelokupna ponuda smještaja Istraturista i turističkih publikacija o Istri. Smještaj se može rezervirati preko online bookinga ili Istria Experience kontakt centra. Također, moguće je organizirati i prijevoz u Istri kao i avionski let.  (T. KOCIJANČIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter