Istražni zatvor za vozača BMW-a

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Mladi vozač, koji je prekjučer u Slavonskom Brodu na pješačkoj stazi BMW-om naletio na tri srednjoškolke i teško ih ozlijedio, ispitan je danas u slavonsko-brodskom Županijskom državnom odvjetništvu te mu je određen jednomjesečni istražni zatvor.

Istražni sudac Županijskog suda u Slavonskom Brodu Mirko Svirčević rekao je za Hrvatski radio da je 19-godišnjaku istražni zatvor određen zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Mladić dosad nije osuđivan, no imao je više prometnih prekršaja zbog kojih je prijavljivan.

Na Odjelu intenzivnog liječenja u slavonskobrodskoj Općoj bolnici, gdje se liječe tri stradale petnaestogodišnjakinje, doznaje se da se kod dvije djevojke stanje postupno stabiliziralo i bolje je, no i dalje zahtijeva mjere intenzivnog nadzora i liječenja te svakodnevni kirurški tretman u operacijskoj sali.

Stanje treće djevojke i dalje je vrlo kritično i nestabilno.

Nesreća se dogodila u četvrtak oko 18.57 sati u ulici I. Cankara, kada je 19-godišnji mladić iz Slavonskog Broda BMW-om naletio na tri 15-godišnjakinje koje su hodale nogostupom.

Sve tri su zadobile teške ozljede opasne po život, te su vozilima Hitne pomoći prevezene u slavonskobrodsku Opću bolnicu "dr. J. Benčević".  (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter