Istranima cak devet nagrada

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na godišnjoj sjednici Skupštine Hrvatskog biciklistickog saveza, održanoj u subotu u Žminju, medu ostalim proglašeni su i najbolji pojedinci i kolektivi za prošlu godinu.

Tako su apsolutno najboljim natjecateljima u cestovnom biciklizmu proglašeni clanovi Loborike Radoslav Rogina i Marina Boduljak. Rogina je ujedno najbolji i u kategoriji seniora, njegov klupski kolega Kristijan ?urasek u kategoriji mladih seniora (do 23 godine), Marko Barbir (Fortica, Šibenik) je najbolji junior, Stipe Filipi (Sv. Donat, Zadar) kadet, a Filip Cengic (Sokol-Cestorad, Vinkovci) pocetnik.

Što se tice brdskog biciklizma, apsolutno najboljima proglašeni su Andrea Kiršic iz pazinske Istre i ?ani Simcic iz zagrebackog Tuškanca.

Najbolji mladi senior je Filip Turk (Šišmiš, Samobor), najbolji junior Sanjin Sirotic (Buzet), najbolji kadet Robi Šujevic (Istra bike, Labin), a najbolji pocetnik Dominik Petani (Zadar). Nagrada za najboljeg biciklista s invaliditetom pripala je Vinkovcaninu Mariju Alilovicu, najbolji klub u cestovnom biciklizmu je Loborika, a u brdskom pazinska Istra.


Podijeli: Facebook Twiter