Istrani na beogradskom sajmu hrane i pića


Privredna komora Beograd ugostit će sutra istarske proizvođače hrane i pića, i to temeljem suradnje s Obrtničkom komorom Istarske županije, na sajmu Foodrex culinaria 2013. koji se u Beogradu održava od 4. do 6. ožujka. Upravni odjel za poljoprivredu, šumarstvo, lovstvo, ribolov i vodoprivredu Istarske županije, uz koordinaciju udruge BIO ISTRA, na sajmu će pak prezentirati razvojne poljoprivredno-prehrambene programe Istarske županije i autohtone proizvode.

Na središnjoj prezentaciji Istarske županije u ponedjeljak na štandu Privredne komore Beograd prikazat će se program marketinške valorizacije autohtonih i ekoloških proizvoda uz degustaciju istarskih proizvoda. Kroz svakodnevne promocije na zajedničkom štandu svoje će proizvode osobno predstaviti pet proizvođača: "Vina Cattunar", "Kalčić", "Alden", "Gortan" i "Milena", dok je za šest članova udruge BIO ISTRA predviđena zajednička vitrina. To su Darna, Oliveri OPG Paulišić, Zigante tartufi, AZRRI, OPG Oklen Đanino i MIH.

Predstavnici Obrtničke komore Istarske županije razgovarat će i s beogradskim kolegama, među ostalim, i o nastupu beogradskih obrtnika na Obrtničkom sajmu Istre u Puli. (P. L.)


Podijeli: Facebook Twiter