Istraga i u ?urdevcu?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dragan Paravinja, koji je policiji priznao da je ubio 17-godišnju Antoniju Bilic iz Drniša, uoci i nakon ubojstva boravio je u ?urdevcu! Prema neslužbenim informacijama, dan uoci ubojstva, 6. lipnja, Dragan Paravinja je bio na utovaru u durdevackoj tvrtki Lasselsberger Knauf te je njegova ruta za Dalmaciju krenula iz ?urdevc.

Dva dana nakon ubojstva Dragan Paravinja je ponovno došao na utovar u Lasselsberger Knauf. Podravski i Jutarnji list doznali su da je u cetvrtak, 9. lipnja, Paravinja došao na parkiralište Lasselsberger Knaufa oko 7 sati te je prije utovara puna tri sata cistio svoj kamion.

Otpad prilikom cišcenja Paravinja je bacio u obližnji kontejner, pa je policijska istraga provedena i na podrucju oko durdevacke tvrtke. Prilikom utovara Paravinja je, kažu novinarski izvori, bio nervozan, no radnicima durdevacke tvrtke ocito ni na kraj pameti nije bilo da je to osoba koja je povezana s nestankom Antonije Bilic.

Iako su Jutarnji i Podravski list javili da su na podrucju durdevacke tvrtke pronadene majica i dijelovi mobitela Antonije Bilic, policija je oštro to demantirala. Službeno nam je to kazao glasnogovornik MUP-a Krunoslav Borovec, koji, doduše, nije htio govoriti o tome je li se policijska istraga fokusirala i na ?urdevac.

U intenzivnoj potrazi za nestalom maloljetnicom jutros je nastavljena pretraga podrucja jezera Brljana na rijeci Krki, što ukljucuje isušivanje jezera uz most, izvijestila je jutros šibensko-kninska Policijska uprava (PU). (Tportal.hr)


Podijeli: Facebook Twiter