Istra podržava Maju

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Medu kandidatima showa "Hrvatska traži zvijezdu" ostala su svega cetiri mladica i dvije djevojke, a jedna od njih je i Maja Malic, 21-godišnja Puležanka za koju clanovi žirija imaju samo rijeci hvale.

Anda Maric za nju kaže da im je otpocetka jedna od najomiljenijih natjecateljica i da zaslužuje svoje mjesto u showu, dok je inace kritikama sklon Goran Lisica Fox pohvalio njen baršunasti glas. Tony Cetinski pak na nju ne gleda kao na natjecateljicu, vec kao na gostujucu zvijezdu, iako je do proglašenja pobjednika ostalo još pet tjedana.



Osim toga, žiri istice da Maja ima i glas i stas za nastupanje na glazbenoj pozornici gdje se snalazi kao riba u vodi, a ima i izvrsne koreografije.

Maja je studentica na pulskom Fakultetu ekonomije i turizma, a dolazi iz glazbene obitelji buduci da je i njena mama, Marinella Malic, poznata pjevacica, a ujedno i velik oslonac. Osim Istre, Maja u HTZ-u zastupa i Primorsko-goransku te Zagrebacku županiju koje su ostale bez svojih kandidata.



Na natjecanje ju je prijavila prijateljica Jeta, a od svih kandidata jedino ona nije prije toga imala svoj bend. Na HTZ je došla takoreci iz kupaonice u kojoj je pjevala, a osim toga jedino pjevacko iskustvo bilo joj nastupanje na karaokama u klubu Uljanik, što samo pojacava njen uspjeh.

Pored cinjenice da se o njoj puno piše u medijima koji prate hrvatske celebrityje, Maja ima svakog petka i jaku navijacku podršku iz Istre, 50 obožavatelja koje predvodi Marin Mileusnic, a koji su snimili i spot podrške za svoju favoritkinju.



Istrijani i Istrijanke mogu za nju glasati svakog petka i tako joj omoguciti pobjedu u showu iz kojeg svaki tjedan ispada po jedan natjecatelj, a što ovisi o broju glasova. Ako bude imala podršku kao i dosad, Maja bi mogla daleko stici.


Podijeli: Facebook Twiter