Istra ce obnoviti ulicu u Vukovaru

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Istarski župan Ivan Jakovcic i gradonacelnik Pule Boris Miletic u Vukovaru su razgovarali s Vukovarsko-srijemskim županom Božom Galicem i gradonacelnikom Vinkovaca Mladenom Karlicem, doznaje se iz priopcenja Istarske županije. Tema razgovora bila je suradnja dvaju županija, s osobitim naglaskom na gospodarsku i kulturnu suradnju te turizam. U priopcenju je najavljeno da ce dvije strane bilateralni sporazum potpisati u sijecnju.

Karlic je izrazio interes za uspostavljanje suradnje s Porecom, a Jakovcic i Miletic predložili su da se suradnja uspostavi i na razini drugih opcina i gradova. Službeni posjet Vukovaru nastavljen je susretom s gradonacelnikom Vukovara Željko Sabom.

Kako je prethodno dogovoreno, Istarska županija ukljucila se u akciju „Solidarnost za Vukovar“ i preuzela obvezu rekonstrukcije Istarske ulice u Vukovaru. Sporazum o financiranju projekta rekonstrukcije Istarske ulice u Vukovaru jucer su potpisali Jakovcic i vukovarski gradonacelnik Željko Sabo, navodi se u priopcenju.


Podijeli: Facebook Twiter