Istra 1961 zapocela pripreme

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nogometaši Istre 1961 su u petak, 27 dana nakon što su u Koprivnici zakljucili prošlu sezonu, krenuli s pripremama za novu. Trener Igor Pamic i clanovi njegovog strucnog stožera Miroslav Kuljanac, Dušan Orešcanin i Elvis Peršic, na "Drosini" su okupili 26 igraca koji su nakon uvodnih govora predsjednika Mihaila Šceglova i samog Paminja krenuli redati krugove oko igrališta.

Trcanje je odradilo 25 igraca, dok je Hrvoje Milic na pocetak priprema stigao ozlijeden i stoga je odmah završio u rukama fizioterapeuta Gorana Marijanovica. Na bolove u rebrima požalio se i Henri Belle, no to ga nije poštedjelo trcanja, ali zato ga je ignoriranje Pamiceva upozorenja da svi igraci na trening dodu jednoobrazno obuceni koštalo izbacivanja iz svlacionice. Kameruncu se nisu oblacile štucne, ali je morao popustiti i nakon par minuta u svlacionicu se vratio obucen kao i ostali.

Paminjo je tako odmah od pocetka pokazao da na ovim pripremama nece biti popusta za nikoga, naglasivši kako tijekom njih do 23 sata svaki igrac mora biti u svom stanu. Ako se toga netko ne bude pridržavao, kazna slijedi.

Igor Pamic kaže da su vec dogovorili dvije utakmice za prvi dio priprema. - Trebali bi 16. lipnja odigrati protiv selekcije Istre, utakmica je to za koju su zaduženi Branko Bubic i Valdi Šumberac i koja bi se trebala igrati u Vodnjanu. Bit ce to nogometaši do 22 godine starosti, da vidimo što imamo na lageru u Istarskoj županiji.

Na prvom treningu pojavilo se 26 igraca. Golmani (3): Andrej Prskalo, Božidar Radoševic, Vedran Beblek; desni bek (2): Mateo Sušic, Ivan Zgrablic; stoperi (6): Slobodan Stranatic, Vedran Jerkovic, Denis Ljubovic, Igor Cagalj, Fausto Budicin, Antonio Nacinovic; lijevi bek (2): Hrvoje Milic, Nenad Dedic; veznjaci (6): Alen Pamic, Stipe Bacelic Grgic, Slavko Blagojevic, Kristijan Batelic, Doni Tankovic, Paolo Grbac; napadaci (7): Tomislav Havojic, Andrea Ottochian, Nikola Prelcec, Sandi Križman, Matej Jelic, Henri Belle, Goran Roce. (Ivica CEROVAC, snimio D. MEMEDOVIC)


Podijeli: Facebook Twiter