Istra 1961 vs. Cibalia - jako važna utakmica

(D. MEMEDOVIĆ)
(D. MEMEDOVIĆ)

Pred nogometašima Istre 1961 susret je 15. prvenstvenog kola, ogled protiv vinkovačke Cibalije koji će se igrati danas na "Drosini" s početkom u 15 sati.

Bit će to dvoboj dviju momčadi koje brinu brige oko ostanka u društvu najboljih, jer "zeleno-žuti" u ovom trenutku zauzimaju osmu poziciju na ljestvici sa 16 bodova na svom kontu, dok se Cibalija nalazi dvije stepenice ispod s četiri boda manje.

I jedne i druge muče slični problemi, a najveći od njih je neefikasnost jer i Puljanima i Vinkovčanima u ovoj sezoni treba u prosjeku više od sto minuta da pronađu put do protivničke mreže.

Nogometaši Cibalije su čak jednom više poentirali od "zeleno-žutih", no s druge strane imaju propusniju obranu i to je razlog što gledaju u leđa domaćinu.

U pulskom taboru se nadaju da će tako biti i poslije sutrašnjeg ogleda, ali s još većom bodovnom razlikom, a optimizam gaje na činjenici da im Vinkovčani "leže" te da su ih pobijedili u dva posljednja međusobna sraza.

U ovoj sezoni Puljani su do pobjede u Vinkovcima stigli zahvaljujući golu Sandija Križmana, dok su u prošloj, na oproštaju od svojih navijača, slavili s 3:0 uz dva gola Križmana i jednim Nikole Prelčeca.

Ponavljanje takvog scenarija došao bi kao melem na sve "zeleno-žute" rane, a ujedno bi značio i prekid negativnog niza od tri domaća susreta na kojima Istra 1961 nije stigla do punog plijena.

Naime, Zagreb i Slaven Belupo na "Drosini" su odigrali 0:0, a između "pjesnika" i "farmaceuta" u Puli su gostovali Osječani i slavili s 3:1. (Ivica CEROVAC)

Ulaznice na stadionu i na tržnici

Ulaznice za susret s Cibalijom mogu se kupiti na tržnici u sklopu "zeleno-žutog druženja" od 10 do 12 sati, dok će glavna blagajna ispred Gradskog stadiona "Aldo Drosina" raditi od 12 sati. Cijene ulaznica su standardne, 20 kuna za sjever, 40 za istok i 60 za zapad.

VIŠE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter