Istra 1961: Vratar Ježina mora na artroskopiju

Antonijo Ježina (Snimio Milivoj MIJOŠEK)
Antonijo Ježina (Snimio Milivoj MIJOŠEK)

Antonijo Ježina, Murteranin koji čuva vrata pulskog prvoligaša, preskočit će subotnji dvoboj s Dinamom na "Drosini". Zbog problema s koljenom otišao je u Zabok na pregled i tamo je ustanovljeno da mora "pod nož".

- Odlučeno je da ću u utorak ponovno u Zabok na artroskopiju, čišćenje meniska lijevog koljena. Sreća u nesreći je što nakon te utakmice slijedi prvenstvena stanka zbog reprezentacije pa je odlučeno da se podvrgnem tom rutinskom zahvatu zbog čega bih trebao preskočiti samo dvije utakmice, ovu s Dinamom i gostovanje u Osijeku, a potom se vratiti na raspolaganje treneru - rekao je Antonijo Ježina koji je u zimskoj stanci u Pulu stigao iz Zadra. - Morao sam to riješiti jer mi je smetalo, nisam mogao opteretiti nogu, posebno kod prvih koraka pri izlascima na ubačene lopte. Osim same operacije ključni će za oporavak biti prvi dani nakon nje. Zato je dogovoreno da i kompletnu rehabilitaciju obavim u Zaboku jer tamo imaju sve uvjete za to.

Propuštanje ogleda protiv Dinama teško mu je pao.

- Tužan sam što mi se ovo baš sad dogodilo kad igramo dobro, kad smo pobijedili Hajduka i kad branim u kontinuitetu. No, to je sport, ozljede su uvijek moguće. Želim suigračima svu sreću u subotu, da dobiju i Dinamo, da svima pokažu da igramo u odličnoj formi. Ja ću biti uz suigrače, vjerujem da ću biti na tribini i nadam se da ću na kraju slaviti s njima - dodao je Ježina. (R. CAR)


Podijeli: Facebook Twiter