Istra 1961 veceras u Karlovcu otvara novu sezonu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Gostovanjem u Karlovcu veceras u 20 sati Istra 1961 krece u borbu za bodove u svojoj trecoj uzastopnoj prvoligaškoj sezoni.

Cilj ce im biti ostanak u ligi, za što valja izbjeci jedno od posljednjih pet mjesta. Na jucerašnjem druženju s novinarima trener Istre 1961 Igor Pamic nije želio puno lamentirati o dobro znanim problemima koje je imao tijekom proteklog prijelaznog roka i kratkog vremena za uigravanje nove momcadi.

- Razumljivo je da nam nedostaju tri, cetiri tjedna rada, ali u Karlovac idemo s onim što trenutno imamo na raspolaganju. Na put idemo s 18 igraca, bez Budicina i Prahica koji su nam se nedavno prikljucili, te ozlijedenih Stranatica i Kovacevica. Zasad imam dvije dvojbe oko pocetnog sastava i to u veznoj liniji. Naprijed se oslanjamo na tercet Alimi - Belle - Šehic kojeg smatram jednim od najboljih u ligi, a ispred Mancea ce uz Karabatica zaigrati Maric koji se na posljednjim treninzima nametnuo ispred Deaka.

Deakovim sam radom i napredovanjem jako zadovoljan i ocekujem da sastavi ovako raditi, pa ce sigurno docekati svoju šansu, ali trenutno je u prednosti nešto iskusniji i staloženiji Maric. Dvojbe o kojima govorim su u veznoj liniji gdje izmedu Jerkovica, Grpca i Rocea tražim dvojicu koji ce zaigrati uz Andelkovica. Ovisit ce to i o nekim informacijama koje cu dobiti o karlovackom sastavu.

Takoder ne treba zaboraviti da utakmica traje 90 minuta i da se neki igraci mogu uvesti i tijekom susreta. Posebno me intrigira Grbic, igrac koji ima puno prvoligaških utakmica u nogama, a ujedno je i sjajan izvodac prekida.

U Karlovac se idemo nadigravati, pokazati svoju igru koju smo pripremili tijekom ovih prekratkih priprema. Igrati agresivno, s dosta presinga, jer nam to ovaj mladi igracki kadar omogucuje i nadati se da cemo biti opasni prema naprijed i tako se u Pulu vratiti zadovoljni. Bi li nas bod zadovoljio? Odgovorit cu ovako, tri su boda ipak ljepša nego bod, rekao je Pamic.

Zanimljivo je i to što u klubu tvrde da ce se susret u Karlovcu sigurno igrati, da im je suspenzija ukinuta. Daljnjih objašnjenja o tome nema, bit ce ih tek nakon današnje sjednice Upravnog odbora.


Podijeli: Facebook Twiter