Istra 1961 u Zadru priželjkuje reprizu Osijeka

Sandi Križman tijekom prijateljske utakmice sa Zadranima u Novigradu (M. MIJOŠEK)
Sandi Križman tijekom prijateljske utakmice sa Zadranima u Novigradu (M. MIJOŠEK)

Na krilima posljednjih uspjeha, sedam osvojenih bodova iz tri susreta, pri čemu najviše odzvanja onih 4:0 iz Osijeka, otputovali su igrači Istre 1961 jučer put Novigrada Dalmatinskog odakle će danas "skočiti" do Stanova. Tamo ih s početkom u 16 sati očekuje "nabrušeni" Zadar u sklopu 26. kola Prve HNL.

- Zadrani danas jednostavno nemaju druge opcije nego ići na pobjedu i to već najavljuju cijelog tjedna. No, takva situacija često biva dvosjeklim mačem, jer kad nešto moraš, onda nije lako igrati - rekao je Igor Pamić. Pulski su nogometaši u protekla dva gostovanja na Stanovima pokazali da znaju igrati protiv domaćinske momčadi kakvi su Zadrani.

- Jedanaestorku koja će istrčati protiv Zadra znao sam već u ponedjeljak čim smo saznali da će Budicin i Križman biti spremni za nastup. Na golu ostaje Prskalo, a jedina izmjena bit će u napadu gdje će Križman ući umjesto Prelčeca. U Puli su ostali ozlijeđeni Anđelković i Ottochian, a svi ostali su na raspolaganju. Svi moji igrači idu "sto na sat", raspoloženi su i u ovu utakmicu ulazimo s ciljem da nastavimo ovaj lijepi rezultatski niz. (R. CAR)

VIŠE U TISKANOM IZDANJU.

 

 

 

 

 

 

 


Podijeli: Facebook Twiter