Istra 1961 u subotu protiv Vodnjana

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nogometaši Istre 1961 pod vodstvom Valdija Šumberca kojem je sad skinut "mac nad glavom", nakon posljednje izjave predsjednika Jergovica da labinski strucnjak nije privremeno rješenje na trenerskoj poziciji, u cetvrtak su konacno trenirali i na svom travnjaku.

Bio je to prvi trening ovog tjedna na Verudi, a u subotu ce u 14.30 sati protiv Vodnjana u gostima odigrati i jedinu prijateljsku utakmicu u ovoj dvotjednoj prvenstvenoj stanci. Nakon svega što se proteklih dana dogadalo u i oko kluba upravo je malo mira i koncentracije na treninzima bilo ono što im je i najpotrebnije.

Trener Šumberac moci ce u tom susretu isprobati neke nove takticke varijante, ali i "opipati bilo" skoro svim igracima pred susret s Rijecanima na Kantridi koji ce se iduce subote igrati s pocetkom u 20.30 sati. Ovog trenutka na treninzima nema tek Armenda Alimija, koji igra za reprezentaciju Makedonije protiv Kanade, te Mislava Andelkovica koji zasad još radi po posebnom programu, ali ciji se povratak punom treningu ocekuje pocetkom iduceg tjedna.


Podijeli: Facebook Twiter