Istra 1961 u petak protiv Agencije Umag

Ne treba zavlačiti dečke, niti ćemo si mi dozvoliti da se to previše rastegne i u petak će se sve znati, Igor Pamić (M. MIJOŠEK)
Ne treba zavlačiti dečke, niti ćemo si mi dozvoliti da se to previše rastegne i u petak će se sve znati, Igor Pamić (M. MIJOŠEK)

Nogometaši Istre 1961 prvu utakmicu na ovim pripremama odigrat će u petak u Umagu (14.30 sati). Protivnik će im biti već uobičajeni sparing partner, Agencija Umag, a nakon tog ogleda Paminjo će odlučiti kome će se od igrača na probi zahvaliti.

"Ne treba zavlačiti dečke, niti ćemo si mi dozvoliti da se to previše rastegne i u petak će se sve znati, tko od igrača koji se nalaze na probnom radu odlazi, a tko ostaje. Da li mi se netko posebno svidio?

Ne bi sad bilo korektno nekoga izdvajati, ja sve promatram, imam još ovih par dana na raspolaganju i to će mi biti dovoljno da dobijem konačnu sliku. Testiranja brzine kod njih na žalost nisu pokazala bajnu situaciju, to moram istaknuti, vidjet ćemo što će biti. Mene interesira samo igrač koji može odmah "uletjeti" i postati oslonac momčadi, nositelj igre.

Mi imamo već konstruiran kadar te se nema potrebe nabacivati igračima, ne treba natrpavati jer za sve nema mjesta na terenu. Ja sam uvijek govorio da je optimalna brojka 22-23 igrača plus četiri golmana i toga ću se i ovoga puta pridržavati", rekao je Pamić (I. C.)


Podijeli: Facebook Twiter