Istra 1961 u Medulinu igra sa Zvijezdom

Bojan Pavlović (D. MEMEDOVIĆ/arhiva)
Bojan Pavlović (D. MEMEDOVIĆ/arhiva)

Pulski nogometaši trebali bi sutra, ne bude li prejake kiše, odigrati prvu prijateljsku utakmicu u proljetnoj polusezoni. S početkom u 13.45 sati na jednom od medulinskih terena prema Kaželi, vjerojatno "četvorki", igrat će protiv Zvijezde iz Gradačca, člana Premijer lige BiH.

Bit će to dobra prilika da se razigraju igrači koje trener Pamić nije koristio u Sigetu, a posebno da se na djelu vide zadnja pojačanja pulskog prvoligaša - Andrea Mutombo, Jorman Aguilar, Joško Hajder i Bojan Pavlović.

Mutombo i Pavlović u konkurenciji za Lokomotivu

Za subotnji prvenstveni susret s Lokomotivom na "Drosini" trener Pamić imat će puno veći izbor igrača nego za prva dva proljetna ogleda, s Dinamom i Hrvatskim dragovoljcem. Pravo nastupa stekli su i neki nedavno pristigli igrači, poput Mutomba, Pavlovića i Hajdera, ali Splićanin koji je svojim prezentacijama na treninzima odgovorio Pamića od toga da ga pošalje na posudbu u Rovinj ipak neće moći igrati zbog tri žuta kartona.

Jedini koji još nema pravo nastupa zbog "papira" je Panamac Aguilar.

Batelić ponovno u Rovinj

Popis igrača koje će pulski prvoligaš uputiti na posudbu trećeligašu Rovinju do ljeta povećan je za još jedno ime, Kristijana Batelića. On će uz Mirana Horvata, Oleksandra Tomaha, Kenana Hadžića i Marija Vasilja pojačati Rovinj, s kojim Puljani imaju odličnu suradnju.

Batelić, koji je ponikao u omladinskom pogonu pulskog prvoligaša, jedini je među ovom petoricom upisao prvoligaške minute ovoga proljeća. Odigrao je prvih 45 minuta protiv Dinama i potom zadnjih osam u Sigetu. (R. CAR)


Podijeli: Facebook Twiter