Istra 1961: U dvije utakmice 7 ozlijeđenih

Igor Pamić, arhiva (M. MIJOŠEK)
Igor Pamić, arhiva (M. MIJOŠEK)

Plan je bio dobro pripremljen. Računao je trener Istre 1961 Igor Pamić da će tijekom ove dvotjedne prvenstvene stanke konačno ekipirati momčad. Ozlijeđeni su se trebali vratiti treninzima, oni kojima su, poput Aganovića, nedostajale utakmice trebali su igrati u prijateljskim susretima, kartoniranih više nema i za gostovanje na Poljudu iduće nedjelje kod Hajduka očekivalo se da će stručni stožer pulskog prvoligaša na raspolaganju imati gotovo kompletnu momčad. No, pegule koje pulski klub prate u dosadašnjem dijelu sezone ponovno su pomrsile račune. Pa da će igrački kadar biti kompletan, baš... Prijateljski susret s iranskim prvoligašem u Rovinju izbacio je iz treninga čak petoricu pulskih igrača, a potom ogled s Buzećanima još dvojicu. Da čovjek ne povjeruje.

- Ovo je stvarno nevjerojatno. U dvije prijateljske utakmice ozlijedi nam se sedam igrača! Sad mi je još i drago da su Koprani otkazali prijateljsku utakmicu koju smo trebali odigrati u subotu. Kako je krenulo, ostali bi bez pola momčadi, na sto se muka nenadano našao trener Igor Pamić. - Zbog svega ovoga morali smo okrenuti naglavačke sve naše planove za treninge tijekom ove stanke. Ponovno moram čekati da mi se igrači vrate treninzima i nadati se da ćemo idućeg tjedna imati više sreće i trenirati kako smo i planirali.

Tako su se Alenu Pamiću i Bačelić Grgiću koji su se tek vratili treninzima, te Sušiću koji je ranije stradao, sad priključili Sharbini, Čagalj, Roce, Jugović, Prelčec, Zgrablić i Aganović. Uz Sivonjića koji radi po posebnom programu, to je polovica stanovnika "zeleno-žute" svlačionice. (R. CAR)


Podijeli: Facebook Twiter