Istra 1961: Tri ozlijeđena, Volin želi Obšivača

Woon mora na ultrazvuk (D. MEMEDOVIĆ)
Woon mora na ultrazvuk (D. MEMEDOVIĆ)

Tri su dana preostala do povratka nogometaša Istre 1961 s visinskih priprema na Rogli, tijekom kojih će odigrati još dvije utakmice. Danas će u Slovenskim Konjicama, s početkom u 18 sati, "zeleno-žuti" odmjeriti snagu s momčadi Slovenskog sindikata profesionalnih nogometaša (SPINS). Riječ je o igračima koji trenutačno nemaju ugovor, nešto slično onome što je ove godine u Hrvatskoj napravio Dario Šimić s udrugom Nogometni sindikat kako bi igračima pomogao pri traženju novog angažmana.

Potom će, prije povratka u Pulu, Istra 1961 u subotu u 15 sati u Zreču odmjeriti snagu s ukrajinskim prvoligašem Iličivcom, devetoplasiranom momčadi prošle sezone. Koga će trener Igor Pamić poslati na teren tijekom ove dvije utakmice umnogome će ovisiti o trenutačnoj zdravstvenoj situaciji njegovih pulena.

- Na ove dvije utakmice vjerojatno neću moći računati na Zgrablića i Woona - rekao je Paminjo. - Zgrablić je zadobio distorziju skočnog zgloba desne noge, još uvijek šepa i radi odvojeno od ostatka momčadi. I Woona još uvijek boli ta stražnja loža, posljedica udarca koji je dobio u ponedjeljak na utakmici i premda bi on možda čak i mogao zaigrati, ne želimo riskirati ništa te će on po povratku u Pulu napraviti pregled ultrazvukom. Što se tiče Horvata, on je jučer normalno trenirao, premda je oprez još uvijek prisutan. Jučerašnji trening preskočio je i Uzelac koji ima malo upaljenu pokosnicu, posljedica udarca, no to nije ništa ozbiljno i već bi danas opet trebao biti "unutra".

- U vezi s Obšivačem nema ništa novog, ono što smo znali prije nekoliko dana znamo i sad, ništa se nije promijenilo. On ima fiksnu odštetu u ugovoru i ako se pojavi klub spreman da je plati, morat ćemo ga pustiti. Interes za njim postoji, a najviše je zagrizao ukrajinski prvoligaš Volin iz Lutska. (I. CEROVAC)

VIŠE ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter