Istra 1961 sutra protiv Rijeke

(M. ANGELINI)
(M. ANGELINI)

Sutra će pulski Gradski stadion "Aldo Drosina", s početkom u 18 sati, biti poprište regionalnog nogometnog derbija između Istre 1961 i Rijeke. Utakmica je to koja je uvijek značila više od igre, jer nema većeg gušta nego svladati susjeda i onda mu piti "krv na slamčicu" do sljedećeg odmjeravanja snaga.

Usto, puno je tu igrača na obje strane koji su nekad nosili konkurentski dres, a kako se poneki od njih nisu u velikoj ljubavi rastali s bivšim klubom, ovakvi su dvoboji prava prilika da se naplate neki stari dugovi.

S druge strane, ima nogometaša koji će sutra po prvi put biti, u to nimalo ne sumnjamo, dijelom sjajne i nadasve sportske atmosfere koju će na "Drosini" režirati navijači obje momčadi.

Ulaznice

Do jučer je već bilo prodano 2.067 ulaznica te u redovima Istre 1961 očekuju da će se ostvariti njihova procjena po kojoj bi se sutra na "Drosini" trebalo okupiti oko pet tisuća gledatelja.

Ulaznice će se na glavnoj blagajni stadiona moći kupiti i danas od 11 do 13 i od 16 do 18 sati, dok će se na dan utakmice blagajna iza južne tribine otvoriti u 15.30 sati, a ona iza sjeverne tribine u 16.30 sati. Da podsjetimo, zbog povećanja troškova osiguranja povišene su i cijene ulaznica pa će tako za zapadnu tribinu trebati izdvojiti 80, za istočnu 60, a za južnu 40 kuna, dok će sjever koštati jednu kunu.

Ožujsko novi sponzor

Istra 1961 dobila je novog sponzora. Riječ je o Zagrebačkoj pivovari, točnije Ožujskom pivu, a ugovor o sponzorstvu trebao bi biti potpisan sljedećeg tjedna i vrijedit će do 30. lipnja 2014. godine. (I. CEROVAC)

CIJELI TEKST PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter