Istra 1961 sutra protiv Agencije Umag

Trening (A. KANCELAR)
Trening (A. KANCELAR)

Pred nogometašima Istre 1961 drugi je prijateljski ogled tijekom ovih priprema, susret protiv Agencije Umag koji će se sutra odigrati u Umagu s početkom u 13.30 sati. Bit će to drugi iz skupine "lakših" dvoboja koje je Igor Pamić namijenio svojim pulenima na početku priprema, nakon što su na startu "zeleno-žuti" svladali juniore Lokomotive rezultatom 6:2.

Protiv mladih Zagrepčana najveću su minutažu dobili igrači koji se nalaze na probi, sličan scenarij očekuje se i sutra. Prvi "filter" pokazao se previsokom preprekom za Edona Jašarevića i Adela Jukana, koji nisu bili na nivou kakav se traži od potencijalnih pojačanja; očekuje se da se nakon umaškog susreta Paminjo još nekome zahvali.

Kako bi se pokazali u najboljem svjetlu, svi su igrači danas bili oslobođeni prijepodnevnog treninga, dok će sutra ujutro oni koji će se suprotstaviti momčadi sastavljenoj od nogometaša iz istarske regije odraditi lakši trening, a njihovi suigrači koji neće putovati u Umag trenirat će punim intenzitetom. Što se tiče Igora Jugovića, s njim je i službeno raskinut ugovor i očekuje se da on ovih dana napusti Pulu. (I. CEROVAC)


Podijeli: Facebook Twiter