Istra 1961 spremna se revanširati Lokomotivi

Igor Pamić i Dejan Radonjić (D. MEMEDOVIĆ/arhiva)
Igor Pamić i Dejan Radonjić (D. MEMEDOVIĆ/arhiva)

Okončana je druga od tri reprezentativne stanke u prvom dijelu sezone i hrvatski nogometni prvoligaši vraćaju se uobičajenim obavezama.

Pred njima su susreti 13. prvenstvenog kola koje Istri 1961 donosi gostovanje u Maksimiru kod svoje "crne mačke" Lokomotive. Naime, u proteklih 13 mjeseci "zeleno-žuti" su četiri puta odmjerili snagu sa Zagrepčanima, od čega triput na "Drosini", te ukupno uspjeli osvojiti samo dva boda. Bile su to utakmice po sličnom ključu u kojima su nogometaši Istre 1961 dominirali, stvarali prilike, imali i rezultatsku prednost, no onda bi u završnici ostali praznih ruku ili bi se morali zadovoljiti, s obzirom na prikazano na terenu, ipak "mršavim" bodom.

- Četiri posljednje utakmice protiv Lokomotive mi smo dominirali kao protiv rijetko koga, ali smo redovito ostajali bez zasluženih bodova, sad ćemo se prilagoditi protivniku koji sigurno, bez obzira što igra doma, neće "poludjeti", rekao je Igor Pamić, trener Istre 1961.

- Ovaj ćemo put biti pametniji i svrsishodniji. Lokomotiva ima jednu sigurnost, imaju takav tip igrača koji čekaju i vrebaju da protivnik nasjedne, a mi ćemo pokušati da ne bude tako, no istovremeno ćemo se i probati nametnuti, moramo. Istra 1961 već ima ono nešto svoje, osjetim to po svojim igračima, i mi sada ne razmišljamo ni o čemu drugomu nego kako osvojiti tri boda, rekao je Pamić. (I. CEROVAC)

VIŠE ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter