Istra 1961 - Split 0:1

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U cetvrtom susretu na Verudi dogodio se i cetvrti prvenstveni domaci poraz Istre 1961. Ovog su se puta bodovima osladili Splicani koji su dobru igru u prvom dijelu oplodili golom Milovica iz prekida.

Sva nastojanja Puljana da osvoje barem bod bila su potom bezuspješna. U rijetkim trenucima kad su se nalazili u prilici da izjednace, vlastitom su nepreciznošcu sve upropastili. Time pulska momcad i nakon devetog kola ostaje na zacelju sa samo dva osvojena boda.

U «kavez» na Verudi došlo je 15-ak gostujucih navijaca koji su mirno navijali za svoj sastav, dok su Demoni cijeli susret bodrili Verudeže, cime je na tribinama stvorena odlicna atmosfera. Kraj susreta docekali su pjevajuci "nema nam pomoci…".

Susret 9. kola Prve HNL. Stadion SRC Uljanik Veruda.
Gledatelja: 1.200. Sudac: Tihomir Pejin (D. Miholjac)  Strijelci: 0:1 Milovic (22'). Žuti kartoni: Stranatic, Hadžic (Istra 1961), Serdarušic, Obilinovic, Budiša, Pehar (Split).

ISTRA 1961:
Škoric, Markovic, Pauletic, Stranatic, Kacic, Batelic, Linic (od 65. Hadžic), Alimi, Eliomar, Grbac (od 46. Prelcec), Stupic.

SPLIT:
Vukovic, Pe. Šimic, Vidic, Milovic, Budiša, Lojic, A. Vitaic (od 80. Žužul), Serdarušic (od 55. Pehar 6), Bucan, Obilinovic (od 66. Grizelj), Golubovic.


Podijeli: Facebook Twiter