Istra 1961: Sa Slaven Belupom ponestalo sreće

Rezultat nas nije htio - Jure Obšivač (Ž. HAJDINAK/CROPIX)
Rezultat nas nije htio - Jure Obšivač (Ž. HAJDINAK/CROPIX)

Nogometaši Istre 1961 upisali su drugi proljetni poraz. Nakon Zadra, "zeleno-žuti" su se praznih ruku vratili i iz Koprivnice i tako tri kola prije kraja sezone sa šeste skliznuli na sedmu poziciju na ljestvici.

Potvrdilo se i ovom prilikom da je tradicija moćna stvar te kao što u Puli raširenih ruku dočekuju Cibaliju, tako i "farmaceutima" svane kad na svom travnjaku ugoste Istru 1961. Naime, bilo je ovo peto gostovanje Puljana u Koprivnici u zadnje četiri sezone i pritom su se kući vratili samo s jednim bodom.

- Mislim da smo, sve u svemu, odigrali jednu dobru utakmicu, složio se s time i trener Pamić koji nije imao previše primjedbi, jedino što nas rezultat nije htio, zborio je nakon jučerašnjeg rekuperacijskog treninga Jure Obšivač.

- Možemo biti zadovoljni kako je to izgledalo na terenu, ali ostajemo razočarani konačnim rezultatom. Mogli smo pobijediti, zadovoljilo bi nas na kraju i da je ostalo 0:0, dok nam ovako ostaje samo da žalimo što nismo ostvarili pozitivan rezultat. Iskreno, ne znam što je pošlo po krivu. Dali smo sve od sebe, stvorili smo i nekoliko prilika, no primili smo gol na postavljenu obranu. Dogodi se, takav je nogomet, ta je lopta ušla, dok na žalost one koje smo mi uputili prema njihovom golu nisu, rekao je Obšivač.

- Ono što smo se dogovorili u svlačionici proveli smo u djelo na terenu i prvo poluvrijeme smo taktički odradili dosta dobro. Znali smo da će Slaven agresivno krenuti, pokušati stvoriti pritisak na početku i stoga smo im prvih 20 minuta pustili inicijativu. To smo dobro izdržali, oni nisu stvorili neke opasne prilike te kako je utakmica odmicala mi smo rasli u igri, polako preuzimali inicijativu i bio sam uvjeren da ćemo u drugom poluvremenu okruniti našu bolju igru u polju. No, oni su zabili gol, a mi nismo u tome uspjeli, rekao je kapetan Istre 1961 Fausto Budicin.

Od danas (skuplje) ulaznice za Rijeku

Zbog velikog zanimanja za susjedski dvoboj između Istre 1961 i Rijeke koji će se igrati na "Drosini" u petak s početkom u 20 sati, u pulskom su klubu odlučili da prodaja ulaznica krene već danas. Kako je riječ o utakmici visokog rizika koja za sobom vuče i pojačano osiguranje, a samim tim i veće troškove organizacije, ulaznice će biti nešto skuplje. Tako će se za zapadnu tribinu trebati izdvojiti 80 kuna, za istočnu 60, za južnu 40, dok će ona za sjever koštati 20 kuna.

Ulaznice će se moći kupiti samo na blagajni stadiona ispod sjeverne tribine i to danas od 11 do 12 sati, sutra od 12 do 14, u srijedu od 14 do 16, u četvrtak od 16 do 18, dok će na dan utakmice blagajna raditi od 10 do 12 sati te potom od 17 sati nadalje. (I. CEROVAC)

VIŠE ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter