Istra 1961 s Lokomotivom u novim dresovima

Ester Ferenčić i Mihail Ščeglov potpisuju trogodišnji ugovor između Istre 1961 i Sport Stila (M. ANGELINI)
Ester Ferenčić i Mihail Ščeglov potpisuju trogodišnji ugovor između Istre 1961 i Sport Stila (M. ANGELINI)

Potpisima predsjednika Istre 1961 Mihaila Ščeglova i direktorice Sport Stila Ester Ferenčić na trogodišnji ugovor o suradnji pulski si je prvoligaš osigurao novu sportsku opremu do 1. srpnja 2016. godine.

Suradnja s pazinskom firmom, dobavljačem opreme talijanske marke Errea, počela je odmah - pulski će prvoligaš već u subotu protiv Lokomotive istrčati u novim dresovima s tankim, okomitim zeleno-žutim prugama.

- U tri godine koliko sam u kubu sad sam prvi put zadovoljan izgledom našeg dresa, a vjerujem da će to mišljenje dijeliti i igrači i navijači. Uskoro planiramo u suradnji sa Sport Stilom otvoriti klupski fan shop, čime ćemo obogatiti i pulsku turističku ponudu, rekao je Ščeglov.

Iz pulskog su kluba prvo zahvalili na suradnji svim dosadašnjim dobavljačima opreme. Istaknuto je i da će do 1. srpnja kompletan igrački pogon pulskog prvoligaša, uključujući i mlađe kategorije, dobiti opremu marke Errea iz Parme.

- Ovaj dres koji smo odmah isporučili pulskom klubu kataloški je primjerak, dok ćemo za iduću sezonu izraditi personalizirane dresove. Opremu Errea među ostalima koriste i talijanski prvoligaši Parma i Atalanta, rekao je direktor prodaje pazinske tvrtke Saša Fabris. (R. CAR)


Podijeli: Facebook Twiter