Istra 1961 - Rijeka 0:0

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Niti nakon 11 odigranih prvenstvenih susreta nogometaši Istre 1961 ne znaju za slast pobjede. Priželjkivali su domaci navijaci da bi povratak Zorana Vulica na zelenožutu klupu mogao donijeti prvi ovosezonski trobod, no na kraju su Verudeži i gosti iz Rijeke remizirali u susretu u kojem su mreže mirovale.

Prvi je to prvenstveni bod koji su Puljani osvojili na domacem travnjaku, no u situaciji u kojoj se trenutacno nalaze, teško je da ih on može zadovoljiti. Što u Vulicevom debiju nije osvojen i puni plijen, dva su glavna krivca. Jedan je vratar Rijeke Robert Lisjak, dojucerašnji Verudež kojeg su se u klubu ljetos olako odrekli, na cemu im se on "zahvalio" s nekoliko sjajnih intervencija ponijevši zasluženo epitet igraca utakmice.

Drugi igrac kojeg bi se trebalo posebno izdvojiti svakako je dugo cekani Asim Šehic, kojem u 64. minuti nije dobro legla jedna odluka suca Batinica te je krenuo s protestima, za što je najprije dobio žuti, a odmah potom i crveni karton, ostavivši tako suigrace na cjedilu.

Susret 11. kola Prve HNL: Istra 1961 - Rijeka 0:0. Stadion SRC Uljanik Veruda. Gledatelja: 2.500. Sudac: Damir Batinic (Osijek) - 6. Pomocnici: Grgic (Osijek) i Grgec (Bistra). Žuti kartoni: Šehic, Žuržinov (Istra 1961). Crveni karton: Šehic (64. - prigovor).

ISTRA 1961: Škoric, Markovic, Pauletic, Stranatic, Kacic, Kovacevic, Andelkovic, Alimi (od 89. Sušic), Linic (od 66. Žuržinov), Roce (od 84. Hadžic), Šehic.

RIJEKA: Lisjak, Švrljuga, Cagalj, Budicin, Caval (od 73. Yourassowsky), Bakovic, Landeka, Štrok (od 58. Stepcic), Kreilach, Rodic, ?alovic. (Ivica CEROVAC)

PROCITALI STE SKRACENU VERZIJU TEKSTA. OPŠIRNIJE O UTAKMICI U SUTRAŠNJEM TISKANOM IZDANJU GLASA ISTRE.


Podijeli: Facebook Twiter