Istra 1961 protiv Hajduka bez Križmana

Sandi Križman (M. ANGELINI)
Sandi Križman (M. ANGELINI)

Na jedinom jučerašnjem treningu koji su nogometaši Istre 1961 odradili u Štinjanu treneru Pamiću na raspolaganju nije bio Sandi Križman.

Križmanu se vratila bol u vratu zbog koje je ove polusezone već preskočio poluvrijeme u Osijeku i susrete protiv Hajduka i Dinama. Već sama mogućnost da put Splita krene bez Križmana zadaje treneru Pamiću veliku glavobolju. Baš kad mu se u sastav vratio Jo i kad je na travnjak Poljuda trebala istrčati udarna, brazilsko-žminjska kombinacija "zeleno-žutih" Jo - Križman, do toga ipak neće doći, jer će Križman otići u Zabok na magnetnu rezonancu, što odmah znači da neće putovati u Split.

S obzirom na to da su njih dvojica nositelji napadačke igre Puljana, jasno je da će subotnji susret protiv Hajduka biti još teži, posebno jer su se domaćini "napalili" da se osvete za tri uzastopne "gorke pilule" koje su im Puljani podarili. Istra 1961 je slavila u oba prošlosezonska splitska susreta, bilo je 1:0 i 2:1, a slavili su "zeleno-žuti" i u ovom prvenstvu. Na "Drosini" je u 7. kolu bilo 1:0 golom Joa, jedinim u pulskom dresu. (R. CAR)


Podijeli: Facebook Twiter