Istra 1961: Prijelazni rok još traje

Miran Horvat ići će na posudbu u Rovinj (D. MEMEDOVIĆ)
Miran Horvat ići će na posudbu u Rovinj (D. MEMEDOVIĆ)

U Istri 1961 jasno su dali do znanja da još nisu zaključili prelazni rok. Trener Igor Pamić u ponedjeljak je proveo gotovo cijeli dan razgovarajući s potencijalnim pojačanjima i rasplet oko još dvojice igrača se očekuje do kraja tjedna. Za jednog se zna da će teško put Pule.

- U napadu smo pokušali dovesti bivšeg igrača Hajduka i Lokomotive Ivana Lendrića, ali smo kratko razgovarali, jer je odmah napomenuo da mu je prioritet odlazak u inozemstvo. Pokušava naći klub u Belgiji, ali ako ga ne nađe možda ponovno sjednemo za pregovarački stol. Treba nam takav napadač, rekao je Pamić.

Bivši član Istre 1961 Puljanin Paolo Grbac igra sjajno za Novigrad u Trećoj ligi i mnogi se pitaju nije li mogao ponovno odjenuti zeleno-žuti dres.

- On je bio dugo s nama i nije se nametnuo, a potom je otišao u Belgiju gdje nije skoro ništa igrao. Međutim, kad se vratio u Pulu rekao sam mu da ću ga opet uzeti, ali on nije imao strpljenja i otišao je u Novigrad. Cijenim ga, ali velika je razlika između Lige 10 i Treće lige. Volio bih da odigramo prijateljsku utakmicu s Novigradom pa da se vidi kolika je razlika. Uostalom, Kenan Hadžić je bio najbolji igrač Rovinja, a još uvijek nije spreman za Prvu ligu, kazao je Paminjo.

Pulski klub i ove će polusezone poslati nekoliko igrača na posudbu u rovinjskog trećeligaša. Zasad idu Vasilj, Tomah, Hadžić i Miran Horvat.

Nova odgoda utakmice s Dinamom vrlo izgledna

S obzirom da vremenske prilike ne idu na ruku nogometu, posebno zbog lošeg travnjaka na "Drosini", postoji i opcija nove odgode susreta, koji bi se u tom slučaju igrao iduće srijede, 12. ovog mjeseca. Kiša je, nakon sunčanog ponedjeljka, i danas padala cijeli dan.

- Teren je već sad loš. Ne znam što će biti ako kiša nastavi padati ili ako padne jačim intenzitetom. Po meni, već sad je u gorem stanju nego onda kad smo odgodili susret. Znam da se obično kaže da loš teren znači prednost slabijoj momčadi, ali ja bih volio da je teren super a mi kompletni. Onda bi to bilo ono pravo, rekao je Pamić.

Promijenjen glavni sudac

Ogled na "Drosini" ipak neće suditi Tihomir Pejin, koji je trebao suditi onu odgođenu utakmicu Puljana i "modrih". On je morao ići na sudački seminar UEFA-e pa će glavni sudac utakmice biti Osječanin Domagoj Ljubičić. (R. CAR)


Podijeli: Facebook Twiter