Istra 1961: Prgomet i Antolić postali bivši

Poražavajući učinak - Krešimir Prgomet (Arhiva/O. ALUJEVIĆ/NL)
Poražavajući učinak - Krešimir Prgomet (Arhiva/O. ALUJEVIĆ/NL)

Kraj prvog tjedna zimske stanke donio je i prve konkretne vijesti što se tiče promjena u igračkom kadru Istre 1961. Rubrika "dolasci" još je prazna, no zato su poznata imena dvojice igrača koji više neće biti dio zeleno-žute svlačionice. Riječ je o Krešimiru Prgometu i Nikoli Antoliću.

- Prgomet je bio preskup za prezentacije koje je pružao u dresu Istre 1961, što može potvrditi i njegova statistika jer je u prvom dijelu sezone upisao nula golova i nula asistencija - naveo je trener Istre 1961 Igor Pamić dio razloga koji su doveli do raskida suradnje s igračem koji je u Pulu ljetos stigao iz Vinkovaca.

Od 19 utakmica u prvom dijelu sezone Prgomet je zaigrao na njih 15, od kojih je u sedam navrata na travnjaku proveo svih 90 minuta. Ukupno je prikupio 896 minuta u zeleno-žutom dresu. S druge strane, Antolić nije upisao niti jednu prvoligašku minutu.

- Antolić je došao kao zamjena za Sušića u trenutku kad se Horvat ozlijedio, ali za vrijeme provedeno u Puli nije se uspio nametnuti i radije ćemo na toj poziciji probati s našim domaćim igračem, mladim Hadžićem. Usto se Horvat vraća te je stoga i za Antolića i za nas bolje da on ode svojim putem - kazao je Pamić.

Majicu Istre 1961 u prvom dijelu sezone nosila su 23 igrača od kojih su dvojica bili golmani. Od preostalih 21, Pulu su već napustila četvorica - Prgomet, Sharbini, Linić i Stranatić. (Ivica CEROVAC)


Podijeli: Facebook Twiter